Adkow B.V.

Product delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Beschrijving

De Kolbus BX Motion Pro is de nieuwe Boxmaker die een ongekende productiviteit en efficiëntie in uw dozenmaak productieproces brengt. De Boxmaker is vanaf de basis opnieuw ontworpen, met gebruikmaking van bijna 50 jaar Autobox ervaring voor het maken van dozen. U profiteert van baanbrekende automatisering, insteltijden en alles-in-één functionaliteit.

Bijna elke functie van de BX Motion Pro wordt automatisch ingesteld, maar kan ook individueel worden bediend voor instellingen op maat. Een typische insteltijd voor een “single output” doos is slechts 60 seconden. De insteltijden voor “tripple output” productie over de hele breedte van de machine wordt op een unieke manier gedaan, zodat ze binnen enkele minuten kunnen worden ingesteld.
De rilwielen, snijmessen, stanstations, digitale printkoppen, slotmessen en fixeerwielen worden ingesteld via de HMI-interface.

Dankzij het modulaire ontwerp kunt u standaard enkel- en dubbelwandige dozen op maat maken. De robuuste constructie van de BX Motion Pro is van dien aard dat hij met instelbare zware gereedschappen ook de zwaarste driewandige golfkarton kan verwerken.

golfkarton van 1 tot 16 mm
instellen in minder dan 60 seconden
Instellen van “3 out width” dozenproductie binnen een paar minuten
Digitale printopties tot 1120 mm breed en onbeperkte lengte.
Automatisch invoeren en stapelen
Versnipperaars voor afvalbeheer
Maakt ongeveer 100 Fefco stijlen
Inline lijm en “glue-flap crush” opties beschikbaar

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top