Dankzij de snelheid en nauwkeurigheid van het
geautomatiseerde systeem, dat tot 40 trays
per minuut verwerkt met een productweggave
van minder dan 1%, verwerkt Fresh Servant
nu zo’n 350 trays per medewerker per uur,
vergeleken met 150 trays toen dit onderdeel
nog handmatig werd uitgevoerd. Van even
groot belang is dat medewerkers aan de vullijn
geen taken meer herhalen, iets wat vaak tot
overbelasting leidt. In plaats daarvan kunnen
ze ergens anders in de fabriek worden ingezet
waar ze efficiënter kunnen werken.
De lijn van Ishida heeft Fresh Servant in staat
gesteld om aan de toenemende vraag naar
complete kant-en-klaar en meeneemsalades te
voldoen met extra ingrediënten zoals kip, tonijn
en kaas. De lijn bestaat uit tray-ontnesters,
toevoersystemen naar drie multiheadwegers,
speciale vulsystemen die ingrediënten
in de trays plaatsen, een traysealer, en
een gecombineerde metaaldetector en
controleweger. Daarnaast heeft Fresh Servant
een robot geïnstalleerd voor het toevoegen van
sachets, en een etiketteermachine en visioninspectiesysteem
aan het einde van de lijn.
SPECIALE LIJN ONDERSTEUNT GROEI VOOR KANT-EN-KLAAR SALADES
Economische en ergonomische voordelen zijn de belangrijkste redenen voor het succes van de door Ishida ontworpen lijn voor het wegen, vullen en traysealen van producten bij Fresh Servant, een toonaangevende Finse leverancier van vers bereide salades
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Contactinformatie
Stuur ons een bericht
- 5684 PR,
- Best,
- Netherlands